Advertisement

Μοναστηρι Οσιου Δαυιδ Ευβοια : Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ... / Θαύμαζα το υπέροχο τοπίο στο καλαμούδι και στη μονή του οσίου δαυιδ.

Μοναστηρι Οσιου Δαυιδ Ευβοια : Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ... / Θαύμαζα το υπέροχο τοπίο στο καλαμούδι και στη μονή του οσίου δαυιδ.. Την ίδια στιγμή επιχειρούν 3 καναντέρ και 1 ελικόπτερο και οι. Ο όσιος δαυίδ γεννήθηκε στη γαρδενίτσα (τέως κτηματική περιφέρεια της κοινότητας κυπαρισσίου) του νομού φθιώτιδας, πιθανότατα το τελευταίο τέταρτο του 15ου αιώνα (περί το 1490 συμπεραίνει ο χ. Διαβάστε κάποια από τα θαύματα του οσίου δαυίδ εν ευβοίας πού επιτέλεσε ενόσω ακόμα ζούσε. Με τις κάμερες της τηλεόρασης να ασχολούνται μόνον με την φωτιά στην βαρομπόμπη, λόγω τηλεθέασης, η βόρεια εύβοια έχει καεί ολοσχερώς με δεκάδες σπίτια καμένα και άγνωστο αριθμό κατοίκων που έμειναν ανέστιοι, στη θάλασσα σταμάτησαν οι φλόγες στον οικισμό. «τη γλιτωσε το μοναστηρι μας.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. 12 χωριά εκκενώθηκαν, 150 σπίτια κάηκαν, ενώ το μοναστήρι του οσίου δαυίδ αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν 3 μοναχοί. Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ δεν υπέστη ζημιές ούτε εσωτερικά, ούτε εξωτερικά. Από τους αδερφούς που φτάνουν στο μοναστήρι μαθαίνουμε νέα για το σημείο που έχει φτάσει η φωτιά. Και έγινε ιατρείο και παρηγοριά ψυχών!

ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ - YouTube ...
ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ - YouTube ... from i.pinimg.com
Σε έκταση 30 χιλιομέτρων εκτείνεται το πύρινο μέτωπο στην εύβοια. Άγιε παπούλη ιάκωβε, εσύ στερέωσες το μοναστήρι όταν ήταν ερείπιο, με τα ίδια σου τα ευλογημένα χέρια! 11,581 likes · 29 talking about this. Βιοσ οσιου δαυιδ ο γερων, ο εν ευβοια. Και έγινε ιατρείο και παρηγοριά ψυχών! Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η φωτιά στην εύβοια, η οποία πλησιάζει απειλητικά το μοναστήρι. Διακοπές ρεύματος σε βαρυμπόμπη και εύβοια λόγω των πυρκαγιών. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα.

Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα.

Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ. Θαύμαζα το υπέροχο τοπίο στο καλαμούδι και στη μονή του οσίου δαυιδ. Καταστρέφει τα πάντα» είναι τα λόγια του ηγουμένου της μονής του οσίου δαυίδ στο δρυμώνα της εύβοιας καθώς. Η παναγία και ο άγιος γέροντας να βάλουν το χέρι τους να μη φτάσει μέχρι εδώ. Πετρινέλης, άλλοι συγγραφείς περί το 1485, ενώ ο μητροπολίτης γόρτυνας και μεγαλουπόλεως. 12 χωριά εκκενώθηκαν, 150 σπίτια κάηκαν, ενώ το μοναστήρι του οσίου δαυίδ αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν 3 μοναχοί. Με τις κάμερες της τηλεόρασης να ασχολούνται μόνον με την φωτιά στην βαρομπόμπη, λόγω τηλεθέασης, η βόρεια εύβοια έχει καεί ολοσχερώς με δεκάδες σπίτια καμένα και άγνωστο αριθμό κατοίκων που έμειναν ανέστιοι, στη θάλασσα σταμάτησαν οι φλόγες στον οικισμό. Τρεις μοναχοί δεν εγκαταλείπουν τη μονή παρά τις εκκλήσεις της. Life in the stone house. Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην εύβοια έχει οδηγήσει τις αρχές να εκκενώσουν χωριά της περιοχής με 95 άνδρες της πυροσβεστικής να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που είναι πραγματικά ανεξέλεγκτη. Την ίδια στιγμή επιχειρούν 3 καναντέρ και 1 ελικόπτερο και οι. Βιοσ οσιου δαυιδ ο γερων, ο εν ευβοια. Δεν έχω τίποτα άλλο να τους δώσω να φάνε, μόνο τις δυόμισι οκάδες μανέστρα με το.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η φωτιά στην εύβοια, η οποία πλησιάζει απειλητικά το μοναστήρι. Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ. Κατά την παράδοση, ο όσιος δαυΐδ χτύπησε με το ραβδί του το βράχο και ανέβλησε καλό, άφθονο και ιαματικό ταχυδρομική διεύθυνση: See more of οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια on facebook. Οι φλόγες περικύκλωσαν το χωριό κουρκουλοί με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πυροσβέστες, πυροσβεστικά οχήματα και κατοίκους οι οποίοι ψάχνουν διέξοδο για να μπορέσουν να απομακρυνθούν.

Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ...
Ι.Ν ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΒΙΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑΡΙΟΥ: ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ... from 3.bp.blogspot.com
Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην εύβοια έχει οδηγήσει τις αρχές να εκκενώσουν χωριά της περιοχής με 95 άνδρες της πυροσβεστικής να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που είναι πραγματικά ανεξέλεγκτη. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Εκκενώνονται και οι οικισμοί ροβιές και παλαιοχώρι. Η παναγία και ο άγιος γέροντας να βάλουν το χέρι τους να μη φτάσει μέχρι εδώ. Όσιος ιάκωβος (τσαλίκης), ο θεοφόρος, καθηγούμενος της ιεράς μονής οσίου δαυΐδ του εν ευβοία. Ιστορικο μοναστήρι διάσημο και για τον όσιο δαυιδ αλλα και για τον νέο άγιο ιακωβο τσαλικη τον προηγούμενο του. Ο φλόγες έφτασαν έξω από τις πόρτες του μοναστηριού του όσιου δαυΐδ. Οι μοναχοί που είναι στο μοναστήρι παρά τις εκκλήσεις της αστυνομίας αλλά και των επιτελών της περιφέρειας, του δήμου και της πυροσβεστικής.

Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές ▸ κορωνοϊός:

Άγιε δαυίδ εσύ έχτισες το μοναστήρι αυτό με κόπους και θυσίες! Ιστορικο μοναστήρι διάσημο και για τον όσιο δαυιδ αλλα και για τον νέο άγιο ιακωβο τσαλικη τον προηγούμενο του. Διακοπές ρεύματος σε βαρυμπόμπη και εύβοια λόγω των πυρκαγιών. Η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στην εύβοια έχει οδηγήσει τις αρχές να εκκενώσουν χωριά της περιοχής με 95 άνδρες της πυροσβεστικής να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που είναι πραγματικά ανεξέλεγκτη. Καταστρέφει τα πάντα» είναι τα λόγια του ηγουμένου της μονής του οσίου δαυίδ στο δρυμώνα της εύβοιας καθώς. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Ιερά μονή οσίου δαυίδ ευβοίας: «τη γλιτωσε το μοναστηρι μας. Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από πυροσβέστες, με τη βοήθεια από μηχανήματα απέτρεψαν τις φλόγες να φτάσουν μέχρι το μοναστήρι το οποίο σώθηκε αφού η φωτιά πέρασε λίγα μέτρα μακρύτερα. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η φωτιά στην εύβοια, η οποία πλησιάζει απειλητικά το μοναστήρι. Εκτός από τις ροβιές η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα στο χωριό κουρκουλοί και κατευθύνεται πλέον προς σκεπαστή, ενώ το άλλο μέτωπο σταμάτησε λίγο πριν το μοναστήρι του οσίου δαυΐδ. Η παναγία και ο άγιος γέροντας να βάλουν το χέρι τους να μη φτάσει μέχρι εδώ. Μιλώντας νωρίτερα για την εύβοια, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς επισήμανε ότι επιχειρούν 95 πυροσβέστες, 4 ομάδες πεζοπόρα ανεξέλεγκτη μαίνεται από χθες τρίτη η πυρκαγιά και στην περιοχή μυρτιά στη λίμνη ευβοίας.

Просмотров трансляция закончилась 6 дней назад. Από τους αδερφούς που φτάνουν στο μοναστήρι μαθαίνουμε νέα για το σημείο που έχει φτάσει η φωτιά. Δεν έχω τίποτα άλλο να τους δώσω να φάνε, μόνο τις δυόμισι οκάδες μανέστρα με το. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Την ίδια στιγμή επιχειρούν 3 καναντέρ και 1 ελικόπτερο και οι.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ...
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ... from www.apostolosandreaslemesou.com
Εντολή εκκένωσης της ιεράς μονής οσίου δαβίδ ευβοίας (ρεπορταζ). Την ίδια στιγμή επιχειρούν 3 καναντέρ και 1 ελικόπτερο και οι. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η φωτιά στην εύβοια, η οποία πλησιάζει απειλητικά το μοναστήρι. Ιερά μονή οσίου δαυίδ ευβοίας: Δεν έχω τίποτα άλλο να τους δώσω να φάνε, μόνο τις δυόμισι οκάδες μανέστρα με το. Άγιε παπούλη ιάκωβε, εσύ στερέωσες το μοναστήρι όταν ήταν ερείπιο, με τα ίδια σου τα ευλογημένα χέρια! Με τις κάμερες της τηλεόρασης να ασχολούνται μόνον με την φωτιά στην βαρομπόμπη, λόγω τηλεθέασης, η βόρεια εύβοια έχει καεί ολοσχερώς με δεκάδες σπίτια καμένα και άγνωστο αριθμό κατοίκων που έμειναν ανέστιοι, στη θάλασσα σταμάτησαν οι φλόγες στον οικισμό. Ο όσιος δαυίδ γεννήθηκε στη γαρδενίτσα (τέως κτηματική περιφέρεια της κοινότητας κυπαρισσίου) του νομού φθιώτιδας, πιθανότατα το τελευταίο τέταρτο του 15ου αιώνα (περί το 1490 συμπεραίνει ο χ.

Tρεις μοναχοί που είναι στο μοναστήρι δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτό το στολίδι στη βόρεια εύβοια καίγεται.

Οσιοσ δαυιδ ο εν ευβοια. 12 χωριά εκκενώθηκαν, 150 σπίτια κάηκαν, ενώ το. Με τις κάμερες της τηλεόρασης να ασχολούνται μόνον με την φωτιά στην βαρομπόμπη, λόγω τηλεθέασης, η βόρεια εύβοια έχει καεί ολοσχερώς με δεκάδες σπίτια καμένα και άγνωστο αριθμό κατοίκων που έμειναν ανέστιοι, στη θάλασσα σταμάτησαν οι φλόγες στον οικισμό. Από τους αδερφούς που φτάνουν στο μοναστήρι μαθαίνουμε νέα για το σημείο που έχει φτάσει η φωτιά. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έλαβε η φωτιά στην εύβοια, η οποία πλησιάζει απειλητικά το μοναστήρι. Tρεις μοναχοί που είναι στο μοναστήρι δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτό το στολίδι στη βόρεια εύβοια καίγεται. Τρεις μοναχοί δεν εγκαταλείπουν τη μονή παρά τις εκκλήσεις της. Home » ωφελιμα » ευβοια: Το μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα. Άγιε παπούλη ιάκωβε, εσύ στερέωσες το μοναστήρι όταν ήταν ερείπιο, με τα ίδια σου τα ευλογημένα χέρια! Εκκενώνονται και οι οικισμοί ροβιές και παλαιοχώρι. Ιστορικο μοναστήρι διάσημο και για τον όσιο δαυιδ αλλα και για τον νέο άγιο ιακωβο τσαλικη τον προηγούμενο του. Πετρινέλης, άλλοι συγγραφείς περί το 1485, ενώ ο μητροπολίτης γόρτυνας και μεγαλουπόλεως.

Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα μοναστηρι οσιου δαυιδ. Η κατάσταση είναι κρίσιμη στο μοναστήρι του οσίου δαυίδ, στον δρυμώνα, το οποίο έχει κυκλωθεί από τις φλόγες που απέχουν λιγότερο από 400 μέτρα.

Posting Komentar

0 Komentar